Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen


Apr 7, 2022

I ugens episode har vi snakket med Mette Juel Madsen. Mette er faglig leder og konfliktmægler i Center for Konfliktløsning. Hun deler ud af sine erfaringer om, hvor svært det kan være konflikte med dem, som man elsker allerhøjst.

Mette deler ud af sin egen historie og hendes lærdom fra de konflikter, hun har stået i. Der altid en ny lektie forbundet med en ny konflikt. Da hun var i konflikt med sin mand for allerførste gang, så kom de samtidig tættere på hinanden. Konflikter skaber nemlig afklaring. Og alle har brug for afklaring både virksomheder og familier. 

 

Mette kommer med en opfordring til ugens lyttere: Tænk over et tidspunkt - hvor du var i en konflikt med en kæreste, kollega eller et familiemedlem. Og prøv at tænke over, hvordan relationen ændrede sig efter konflikten. Garanteret bedre. For det er sundt at konflikte. 

 

𝘔𝘦𝘵𝘵𝘦𝘴 𝘳å𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘭𝘺𝘵𝘵𝘦𝘳𝘯𝘦:

Inviter konflikterne ind som et vilkår. Og tør gå ind i det. Denne invitation går særligt til lederne. For den største konflikt, det er den konflikt, som er den uberørte. Så lad os prøve at gøre noget ved det.