Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

May 26, 2022

Hvorfor handler gode mennesker ondt? Hvorfor kan vi blive rasende på de mennesker, vi er ansat til at passe på? Hvad er det der bringer os derhen? 

Det sætter Michael Danielsen og jeg fokus på i ugens episode. 

Udover at både Michael og jeg møder forråelsen når vi hjælper arbejdspladser med deres samarbejde og...


May 19, 2022

I ugens episode har jeg givet værtsrollen til Charlotte Heje Haase. Charlotte er forfatter, samt skrive- og podcastmentor. Men i ugens afsnit snakker jeg om, hvorfor jeg podcaster om vidne​​adfærd. Du kommer også med på en rutschebanetur, hvor du får lov til at høre om de opture og nedture, som jeg har haft...


May 12, 2022

Blandemaskinen holder med ugens afsnit 1-års jubilæum. Jeg tæller nu 52 afsnit på det første år og det er gået helt forrygende. Tak til jer.

Min gæst i ugens afsnit hedder Charlotte Heje Haase, hun er både forfatter, samt skrive- og podcastmentor. Jeg gik de første podcast-skridt med Charlotte, da jeg deltog...


May 5, 2022

I ugens episode har jeg været på konference i Aarhus om den genoprettende ret. Her talte jeg med Henrik Vilmar, Formand for journalisterne i DR, og Kristina Garth-Grûner, ledende rådgiver i Forsvaret om hvordan vi kan håndtere krænkelsessager. 

I mange tilfælde gennemfører virksomhederne undersøgelser af...