Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

May 25, 2023

I denne episode skal vi tale om hverdagsmod. Hvad er hverdagsmod? Hvad kan det bruges til? Hvorfor er det vigtigt? Og hvordan får vi mere af det? 

Anja Vintov er frygt- og flow Specialist, forfatter, uddannelsesleder og har skrevet en bog om hverdagsmod, der hedder Flyt dig lidt. 

Hendes nyeste bog, FORSTÅ DIN FRYGT -...


May 18, 2023

Ofte er det frygt, der holder os tilbage, når vi undlader at blande os. Men hvad er frygt? Og hvilken rolle spiller den i vores evne til at blande os?
 
I denne episode taler Charlotte Dalsgaard med Anja Vintov om hverdagsfrygt, og hvordan vi kan overkomme frygten og blande os mere. Hverdagsfrygten er nemlig en...


May 11, 2023

I denne serie handler det om, hvordan vi opbygger mod til at gøre noget, når vi oplever, at der er noget, der ikke er i orden. I denne episode dykker vi ned i, hvordan ledere kan arbejde med mod i deres personalegruppe.

Morten Breindahl er cheflæge i afdelingen for intensiv behandling af nyfødte og mindre børn...


May 4, 2023

Dette er tredje episode i serien om mod med Mille Mortensen. Første episode handlede om, hvad mod var. Den næste handlede om, hvorfor vi skal bruge mere mod ude på arbejdspladserne. Og nu handler det altså om, hvordan vi strategisk kan arbejde med mod på arbejdspladsen.

I denne episode får du blandt andet fire...