Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

Mar 30, 2023

I denne episode taler Charlotte Dalsgaard med Anette Prehn om, hvad der skal til for, at vi blander os, når vi ser noget, der ikke er i orden. 

Det er også en lille opsang om at gribe ansvaret og turde være den, der handler, selvom tvivlen nager - for kan det virkelig passe, at der ikke er andre, der har styr på det...


Mar 23, 2023

Efter seks episoder om skam på arbejdspladsen samler Charlotte Dalsgaard og Camilla Lærkesen op på serien om skam. Hvad har vi lært, og hvad kan vi bruge vores viden til? 

Vi har i løbet af serien blandt andet lært, at der findes god og dårlig skam. Den gode skam bruges til at regulere vores adfærd, så vi ikke...


Mar 16, 2023

Stress kan altid være et sensibelt emne. Men det er endnu sværere at tale om stress og overbelastning, når det opstår hos ledere, fordi lederen selv og menneskerne omkring dem oplever dem som overmennesker, der ikke går ned med stress. Det er dem, der tager over, når vi andre bliver ramt.

Men ledere rammes også...


Mar 9, 2023

I denne episode taler Charlotte Dalsgaard med Trine Ry om skammens betydning for lederes håndtering af stress. Trine Ry er konsulent og supervisor og oplevede selv skammen på nærmeste hold, da hun blev ramt af en overbelastningsreaktion. 

I dag har hun både én til én samtaler med stressramte ledere, men hun har...


Mar 2, 2023

I denne episode af miniserien om skam, taler Charlotte Dalsgaard med Tina Abildgaard, der er fagdirektør for Marselisborg Family. Hun fortæller en blandehistorie om en modig medarbejder, der turde sætte en pind i hamsterhjulet og fortælle, at hun havde brug for en vigtig snak med Tina om deres samarbejde.

Tina...