Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

Jun 29, 2023

I denne episode runder Charlotte Dalsgaard og Camilla Lærkesen denne miniserie af, der har handlet om misbrug på arbejdspladsen. De opsummerer, hvornår og hvordan man kan gribe ind som kollega og som leder, og de taler om vigtigheden af en klar og tydelig alkoholpolitik.

Charlotte Dalsgaard refererer desuden pointen...


Jun 22, 2023

Bjarne Stenger Elholm er tilbage i studiet. Han er leder af Alkolinjen, Alkohol & Samfund, og i denne episode taler vi om, hvordan man som leder eller kollega kan reagere, hvis man har en mistanke om, at der er noget, der ikke er, som det skal være, eller hvis en kollega pludselig begynder at opføre sig...


Jun 15, 2023

Det var først, da arbejdspladsen satte foden ned, at Trines far holdt op med at drikke. Hun ville ønske, at de havde gjort det noget før. For det gav ham mange gode år med familien og på arbejdet. 

Men er det arbejdspladsens job at hjælpe med alkoholmisbrug hos medarbejderne? 

Det mener, Trine Ry, at det er. Hun...


Jun 8, 2023

Dorte var på sheltertur med sin mand og to børn, da en fremmed kvinde pludselig bad hende om at passe på sig selv og at genoverveje forholdet til sin alkoholiske mand. Samtalen varede kun 5 minutter, men den fik afgørende konsekvenser. For Dorte blev den fremmede et vidne, der bekræftede hende i, at der var noget...


Jun 1, 2023

Gennem de seneste seks episoder har vi talt om hverdagsfrygt og hverdagsmod. Om at træne sit mod som en muskel og at bruge det strategisk på arbejdspladsen. Mod er afgørende for, om vi blandet os, når vi oplever noget, der ikke er i orden. 

I denne episoder samler Charlotte Dalsgaard og Camilla Lærkesen op på...