Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

Feb 29, 2024

I denne episode af miniserien om etisk refleksion på arbejdspladsen har Charlotte Dalsgaard besøg af Henrik Lydholm, som er chef for Aktivitet og Rehabilitering i Aalborg Kommune og kandidat i anvendt filosofi.

Episoden handler om, hvorfor det er så vigtigt at tale om etik på arbejdspladsen. Du får også svar på,...


Feb 22, 2024

Dette er sidste episode i miniserien om etisk refleksion på Kolding Sygehus, hvor Charlotte Dalsgaard har været på besøg for at tale om etisk refleksion. Denne episode handler om udfordringerne og faldgruberne ved etisk refleksion. Hvis du ikke har hørt de foregående episoder, kan du med fordel starte der. 


Feb 15, 2024

I denne miniserie om etisk refleksion er Charlotte Dalsgaard på besøg på hjerteafdelingen på Kolding Sygehus.

Hjerteafdelingen har siden 2016 arbejdet med etisk refleksion hver dag. Tre gange om ugen har de det, de kalder 10 daglige, faglige minutter, og to gange om ugen prioriterer de en halv time til at tage en...


Feb 8, 2024

I denne episode om etisk refleksion får du helt konkrete modeller og en case, som du kan bruge til selv at integrere praksissen på din egen arbejdsplads. 

Charlotte Dalsgaard er igen på besøg på hjerteafdelingen på Kolding Sygehus. Hjerteafdelingen har siden 2016 arbejdet med etisk refleksion hver dag. Tre gange...


Feb 1, 2024

I denne miniserie om etisk refleksion tager Charlotte Dalsgaard på besøg hos folk, der vedkender sig etisk skam og bruger den til noget. Folk, der arbejder med etisk refleksion, og som er optagede af, hvordan vi får startet refleksionerne på arbejdspladsen.

I denne episode besøger Charlotte Dalsgaard...