Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

Nov 24, 2022

I denne miniserie handler det om mobning på arbejdspladsen, og her i første episode taler Charlotte Dalsgaard med Mille Mortensen, der er forsker og selvstændig organisations- og ledelseskonsulent. Ekspert i mobning og krænkelser og fortæller i denne episode, hvad der fører til mobning på arbejdspladsen. 

De...


Nov 17, 2022

Efter en serie om ledertrivsel kigger Charlotte Dalsgaard tilbage og reflekterer over, hvad der har gjort størst indtryk, og hvad hun tager med sig. Hun giver også sit bedste råd til ledere om trivsel. Det er lige før, at det er så enkelt, at det kan siges I en sætning:

"Tal om jeres trivsel."

Men lyt alligevel...


Nov 10, 2022

Lederes trivsel har stor betydning for både medarbejdernes trivsel og virksomhedens evne til at løse kerneopgaven. Så hvorfor er der ikke mere fokus på ledertrivsel i danske virksomheder?

I denne episode har Charlotte Dalsgaard ledelsesrådgiver og lektor Jan Heiberg Johansen med i studiet. Han har 12 års baggrund...


Nov 3, 2022

Erhvervspsykolog Lill Palmblad er tilbage i denne tredje episode om lederes trivsel. Denne gang dykker Lill Palmblad og Charlotte Dalsgaard ned i lederes egen trivsel.

Lill Palmblad fortæller en blandehistorie om en leder, som havde fået en rigtig dårlig evaluering. Da han og Lill dykkede ned i omstændighederne...