Preview Mode Links will not work in preview mode

Blandemaskinen

Feb 23, 2023

I første episode med Katja Balslev Nielsen talte vi om, hvorfor vi skammer os. Der er den gode skam, og der er den giftige skam. Den gode skam gør, at vi opfører os ordentligt overfor hinanden. Men den giftige vil vi gerne slippe af med. Denne episode handler om at komme den giftige skam til livs.

Katja Balslev...


Feb 16, 2023

I denne serie dykker vi ned i skam. Hvilken rolle spiller skam på arbejdspladsen? Hvilken betydning har skamfølelsen for vores tilhørsforhold og trivsel på jobbet? 

Skam kan få os til at handle på noget, der ikke er i orden. Men den kan også få os til at trække os. I første episode af serien taler vi om den...


Feb 9, 2023

I denne serie dykker vi ned i skam. Hvorfor skammer vi os egentlig? Er skam en god eller en dårlig følelse? Hvad kan den bruges til, og hvornår skal man undgå den? 

Skam kan være grunden til, at vi griber ind og blander os, når vi ser noget, der ikke er i orden. Det kan også være den følelse, vi møder, hvis vi...


Feb 2, 2023

I denne episode samler vi op på de tre foregående afsnit om folkekirkens arbejdsmiljø. Camilla Lærkesen interviewer Charlotte Dalsgaard om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når frivillige har medarbejderansvar. Hvordan klæder vi dem bedst på til ansvaret? 

Vi samler op på pointerne fra Özlem Cekic,...